Football Talk

ΑΕΚ: Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2022, οι εκκρεμότητες και το «καυτό» 2023

ΑΕΚ: Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2022, οι εκκρεμότητες και το «καυτό» 2023
Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ μπορούν απ’ τον Γενάρη να μιλήσουν με ομάδες, καθώς το συμβόλαιό τους με την Ένωση εκπνέει το καλοκαίρι του ’22, οι οψιόν των Τσούμπερ και Γέβτιτς και το «δυνατό» 2023.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Τα στελέχη της ΑΕΚ συνεχίζουν να δουλεύουν και να προετοιμάζουν την ομάδα που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Το καλοκαίρι έγιναν πολλές και σημαντικές μεταγραφές. Ο Γενάρης επίσης θα είναι σημαντικός μεταγραφικά, καθώς ήδη προετοιμάζεται η μεταγραφική λίστα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες εκκρεμότητες με συμβόλαια ποδοσφαιριστών που τελειώνουν το καλοκαίρι του 2022.

Άρα αυτό σημαίνει πως από τον Γενάρη θα μπορούν να συζητήσουν με άλλες ομάδες. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες συμβολαίων για το καλοκαίρι του ’22. Συγκεκριμένα οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2022 είναι οι Γεβγέν Σάκχοφ, Αντρέ Σιμόες και ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Γκίνης.

Ξεχωριστή περίπτωση αναμφίβολα είναι του Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος ανήκει στην ΑΕΚ από το 2015, έχει δεθεί με το σύλλογο, είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και σε ηλικία 32 ετών πλέον θα ήθελε να μπει στο νέο γήπεδο. Ο Σάκχοφ απ’ την πλευρά του, στα 31 του χρόνια, ήρθε πέρυσι στην ΑΕΚ υπογράφοντας διετή συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή αποτελεί εναλλακτική επιλογή του Μιλόγεβιτς.

Οι οψιόν των Τσούμπερ, Γέβτιτς

Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ΑΕΚ είναι οι δανεισμοί των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς. Αμφότεροι είναι στην Ένωση δανεικοί ως το καλοκαίρι του ’22 με την ΑΕΚ να διατηρεί οψιόν αγοράς τους. Λογικά θα γίνει χρήση της οψιόν τους και θα αγοραστούν πριν φτάσουμε το επόμενο καλοκαίρι.

Το «καυτό» 2023

Για το καλοκαίρι του 2022, λοιπόν, δεν υπάρχουν πάρα πολλά συμβόλαια που λήγουν στην ΑΕΚ. Αντίθετα το καλοκαίρι του 2023 γίνεται ένας… χαμός. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν συμβόλαιο με την ΑΕΚ έχουν οι Τζαβέλλας, Άμραμπατ, Λε Ταλέκ, Χατζισαφί, Βράνιες, Μπακάκης, Ανσαριφάρντ, Τσιντώτας, Τάνκοβιτς, Γαλανόπουλος και ο Ευθύμης Χριστόπουλος.

Δεν αποκλείεται να έχουμε στο μέλλον εξελίξεις με τα συμβόλαια αυτών παικτών είτε ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ, είτε φεύγοντας με μορφή πώλησης πριν φτάσουμε στο καλοκαίρι του 2023 όπου θα μπορούν να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0