Football Talk

Μπαρτσελόνα: Ώρα μηδέν για τον Ρόναλντ Κούμαν - «Δεν γνωρίζω τι θα αποφασίσουν για το μέλλον μου»

Μπαρτσελόνα: Ώρα μηδέν για τον Ρόναλντ Κούμαν - «Δεν γνωρίζω τι θα αποφασίσουν για το μέλλον μου»

Ελάχιστες είναι οι ώρες που μετρά ο Ρονάλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Η νέα ήττα 0-3 στο UEFA Champions League, αυτή τη φορά στη Λισσαβώνα κόντρα στην Μπενφίκα, τον φέρνει με το ένα πόδι μακριά από τη Βαρκελώνη.

Τα... ψωμιά του Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται να τελείωσαν στην Μπαρτσελόνα. Στο «Ντα Λουζ» η εικόνα πρώτα και εν συνεχεία το αποτέλεσμα (0-3) αποτελούν δύο πολύ καλούς λόγους για να συνεδριάσει την Πέμπτη (30/09), άμεσα, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» και να αποφασίσει, κατά πάσα πιθανότητα, τη λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό προπονητή.

Ο ίδιος ο Κούμαν τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ότι: «δεν γνωρίζω τι σκέφτεται η Μπαρτσελόνα και τι θα αποφασίσει για το μέλλον μου. Δεν είναι στο χέρι μου». Το λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα, με τον Σέρχιο Μπούσκετς να τονίζει: «το πιο εύκολο είναι να απολύσεις τον προπονητή. Όλοι, όμως, έχουμε ευθύνες. Είμαστε ειλικρινά σε κρίσιμη κατάσταση. Είχαμε μόλις δύο αγωνιστικές. Πρέπει να σκεφετούμε πως θα βελτιωθούμε και θα πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλο».

Τα ρεπορτάζ από την Καταλονία αναφέρουν ότι οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα δεν ήθελαν να πάρουν εν βρασμό απόφαση, έπειτα από την αποτυχία στη Λισσαβώνα. Προτιμούν να βάλουν τα πράγματα κάτω την Πέμπτη, μία ημέρα μετά το νέο κάζο των «μπλαουγκράνα». Τα ονόματα των Τσάβι, Ρομπέρτο Μαρτίνες και Αντρέ Πίρλο κυκλοφορούν καιρό τώρα γύρω από τη Βαρκελώνη.



Την ίδια ώρα τα ισπανικά media δεν ήταν καθόλου... ευγενικά προς την Μπάρτσα. 

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0