Football Talk

Ποτσετίνο-Μέσι: Η χειραψία που δεν έγινε, το «όλα καλά» του Ποτσετίνο και η Παρί Σεν Ζερμέν σε σύγχυση

Ποτσετίνο-Μέσι: Η χειραψία που δεν έγινε, το «όλα καλά» του Ποτσετίνο και η Παρί Σεν Ζερμέν σε σύγχυση

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μιλάει για την αντίδραση του Μέσι στην αλλαγή, ο Ποτσετίνο διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά, αλλά τα πράγματα μοιάζουν μπερδεμένα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σχετικά Άρθρα

«Φωτιά» στα θεμέλια της Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει το σκηνικό της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στη Λυών, με τον Μέσι να αρνείται την χειραψία με τον προπονητή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να πήρε το τρίποντο στο 93’ με το γκολ του Μάουρο Ικάρντι πετυχαίνοντας την ανατροπή απέναντι στη Λυών με 2-1, αλλά όλες οι συζητήσεις είναι γύρω από το θέμα Μέσι-Ποτσετίνο.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Equipe κάνει αναφορά στο περιστατικό γράφοντας «Η αντικατάσταση του Μέσι αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις». Φανερή ήταν η έκπληξη και η απορία στο πρόσωπο του Μέσι κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του, όπως και του Λεάντρο Παρέδες που τον περίμενε στον πάγκο. Η αλλαγή στο 76’ με το σκορ στο 1-1 φαίνεται πως ενόχλησε πολύ τον Αργεντινό σουπερστάρ, ο οποίος δεν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Ποτσετίνο ήταν καθησυχαστικός, λέγοντας πως παίρνει αποφάσεις για το καλό της ομάδας και των παικτών. Σίγουρα ο Λιονέλ Μέσι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές στη μεγάλη καριέρα του, όντας υπόδειγμα επαγγελματία. Η γλώσσα του σώματος μπορεί να φανερώσει πολλά και εμείς αναμένουμε να δούμε αν το πρόβλημα είναι βαθύτερο στην Παρί Σεν Ζερμέν που ακόμα ψάχνει τα βήματά της…

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0