Πρόσωπα

Woody: Ο μικρός φίλος της Μπρέντφορντ έζησε το όνειρο

Woody: Ο μικρός φίλος της Μπρέντφορντ έζησε το όνειρο
Ο μικρός Woody πανηγύρισε μαζί με τον προπονητή της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, χαρίζοντας στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.
Σχετικά Άρθρα
Μια αξέχαστη μέρα πέρασε ο μικρός Woody στο «Community Stadium» της Μπρέντφορντ πανηγυρίζοντας την ιστορική νίκη των «μελισσών» επί της Άρσεναλ. Ο Woody είναι ένα παιδί με σύνδρομο Down και έχει μια μεγάλη αγάπη στη ζωή του, τη Μπρέντφορντ.
Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η μητέρα του, Νατ, η παρακολούθηση των αγώνων της Μπρέντφορντ είναι καλύτερη από κάθε λογοθεραπεία, καθώς ο Woody καταλαβαίνει τι λένε οι οπαδοί της ομάδας, αναγνωρίζει τα ονόματα και τα συνθήματα και καταφέρνει να αντιγράφει ό,τι ακούει επικοινωνώντας περισσότερο.

Η μέρα του Woody ξεκίνησε με την ευχάριστη έκπληξη ότι θα πάει στο γήπεδο για τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ. Το χαμόγελό του τα λέει όλα…
Στη συνέχεια ήρθε μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Φρανκ, ήρθε να χαιρετίσει τον Woody στις εξέδρες του γηπέδου χαρίζοντας μια μοναδική στιγμή που έμεινε χαραγμένη στην καρδιές μας.
Τέτοιες καταστάσεις αναδεικνύουν πόσο πολύ έλλειψε ο κόσμος από ο γήπεδο, τι χαρές και συγκινήσεις μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, αλλά και πως η αγάπη μπορεί να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη ξεπερνώντας κάθε δυσκολία της ζωής. Μικρέ Woody συνέχισε να χαμογελάς!

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0