Sports Βusiness

Σεβίλλη: Νέα εποχή με τη Naga ως βασικό χορηγό – στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ η συμφωνία!

Σεβίλλη: Νέα εποχή με τη Naga ως βασικό χορηγό – στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ η συμφωνία!

Η Σεβίλλη ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τη γερμανική εταιρία, Naga, που δραστηριοποιείται στον χώρο των συναλλαγών και των κρυπτονομισμάτων . Θα αποτελέσει τον νέο κεντρικό χορηγό της ομάδας, δίνοντας τέλος στη συνεργασία της με τη Marathonbet.

Σχετικά Άρθρα

Μία νέα σελίδα αναμένεται να γραφτεί για τη Σεβίλλη, μετά τη διαφαινόμενη συνεργασία με τη Naga, τη γερμανική εταιρία που θα αντικαταστήσει τη στοιχηματική εταιρία Marathonbet και θα εμφανίζεται ως κεντρικός χορηγός στη φανέλα των Ανδαλουσιανών τη σεζόν 2021-22.

Η διάρκεια της συμφωνίας και οι ακριβείς οικονομικοί όροι δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστοί, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα, ABC de Sevilla, το ύψος του συμβολαίου θα φτάσει μέχρι τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, ξεπερνώντας κατά 500.000 ευρώ την τρέχουσα συμφωνία με τη Marathonbet.

Εκτός από την παρουσία της στη φανέλα της ομάδας, η Naga θα αναλάβει την προσφορά αποκλειστικού τεχνολογικού περιεχομένου και υπηρεσιών, αναπτύσσοντας παράλληλα τα διαδικτυακά project του συλλόγου.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιώδεις, από τη στιγμή που θα βοηθήσουμε τόσο τον σύλλογο, όσο και την τεράστια βάση οπαδών του», ανέφερε ο Benjamin Bilski, ο εκτελεστικός διευθυντής της Naga. «Είμαστε σίγουροι πως Σεβίλλη και Naga θα αλληλοβοηθηθούν, ώστε να αναπτύξουν τα brands τους παγκοσμίως».

Το «ντεμπούτο» του νέου χορηγού στη φανέλα της Σεβίλλης αναμένεται να γίνει στις 15 Αυγούστου, όταν και θα δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στη φετινή La Liga, απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0