eSports & Games

Την 1η Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το F1 2022 (video)

Την 1η Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το F1 2022 (video)

Η Electronic Arts και η Codemasters ανακοίνωσαν το F1 2022. Θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου 2022 και σε εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, Origin).

Οι παίκτες θα βιώσουν τις συγκινήσεις που θα προσφέρει το 2022 FIA Formula One World Championship. Μέσα στα χαρακτηριστικά του θα είναι η σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει στις πραγματικές πίστες, επανασχεδιασμένα μονοθέσια, αλλαγές στους κανόνες, η προσθήκη ενός νέου αγώνα (στο Miami International Autodrome), αλλά και οι δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από την αίγλη της ζωής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Electronic Arts διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες, για το λόγο αυτό θα προσφέρει μια εμπειρία που βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα, με δέκα ομάδες, είκοσι πιλότους και γραφικά κινηματογραφικής ποιότητας. Ακόμα, μέσω του My Team career mode, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από το μηδέν, χαράζοντας το δικό τους δρόμο προς τη δόξα, αγωνιζόμενοι σε δέκα συνεχόμενα πρωταθλήματα.

To F1 2022 θα είναι άκρως φιλικό προς τους νεοφερμένους στη σειρά παιχνιδιών της Codemasters, καθώς η νέα τεχνολογία adaptive AI θα προσαρμόζει το βαθμό δυσκολίας, ώστε όποιο και αν είναι το επίπεδο των παικτών, να παραμένουν ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα.

Νέα προσθήκη αποτελεί το F1 Life, ένα hub όπου οι παίκτες θα επιδεικνύουν τα supercars, τα είδη ρουχισμού και τα διάφορα αξεσουάρ που θα ξεκλειδώνουν όσο περισσότερο ασχολούνται με το παιχνίδι.

Δεν θα απουσιάζει η Formula 2, ο προθάλαμος δηλαδή για τους εκκολαπτόμενους αστέρες της F1, με επιλογές για σύντομη, μεσαίου μεγέθους και πλήρη σεζόν, με περιεχόμενο τόσο από το 2021, όσο και από το 2022.

Τέλος, οι κάτοχοι PC θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν εμπειρία σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, απευθείας μέσα από το cockpit του μονοθέσιου. Βασική προϋπόθεση να έχουν στην κατοχή τους Oculus Rift ή HTC Vive headset.  


Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0