Η βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Βίκινγκουρ για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs του Conference League.
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Βίκινγκουρ για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα playoffs του Conference League.
O Ρουί Βιτόρια προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού», σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, ξεκινώντας μάλιστα βασικό τον Σιώπη και τον Γερεμέγεφ.
Με σύστημα 4-3-3, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με τους Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, Ίνγκασον και Πάλμερ – Μπράουν δίδυμο στόπερ, Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας και Μλαντένοβιτς αριστερά. Σιώπης, Μαξίμοβιτς και Μπακασέτας στον άξονα, ενώ Μαντσίνι και Τζούρισιτς θα αγωνιστούν στα άκρα με τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.
The 11 Greens for tonight!#Panathinaikos #PAOFC #UECL #VIKPAO #GB32 pic.twitter.com/QwERV10A1I
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) February 13, 2025






