
Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει, πως ο Μπάμπης Κωστούλας και ο Χρήστος Μουζακίτης βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άστον Βίλα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ήταν αναμενόμενο να συμβεί και έγινε. Μπάμπης Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League, που σκέφτονται να τους αποκτήσουν μαζί.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της birminghamworld, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άστον Βίλα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως όλα δείχνουν, το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους δύο μικρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Κωστούλας έχει μέχρι στιγμής πέντε γκολ στο πρωτάθλημα σε 18 συμμετοχές. Ο Μουζακίτης έχει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχοντας δύο κρίσιμα γκολ με Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, αλλά και μία ασίστ κόντρα στην Πόρτο.
? Exclusive: Aston Villa & Arsenal have lodged official enquiries to sign Olympiacos duo Charalampos Kostoulas (17) & Christos Mouzakitis (18). The wonderkids have been tearing it up in Greece as regular starters this season. #AVFC #AFC Story @BhamWorld_ https://t.co/bLqhHmX9WR
— Charlie Haffenden (@JournoHaff) February 11, 2025
Βαγγέλης Τερζής