Football Talk

Ο Πεπ σκέφτεται την παραμονή στη Σίτι, αλλά ζητά και κάποιον ακόμη… μαζί του!

Ο Πεπ σκέφτεται την παραμονή στη Σίτι, αλλά ζητά και κάποιον ακόμη… μαζί του!

Βγήκε έξω, δείπνησε μαζί του, ζήτησε την παραμονή του και διευκρίνισε πως αν αυτό συμβεί, θα σκεφτεί και ο ίδιος σοβαρότερα το ενδεχόμενο ανανέωσης. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί και να… συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά το καλοκαίρι του 2025!

Λίγες ώρες αφότου η Μάντσεστερ Σίτι «έγραψε» ιστορία στην Αγγλία και κατέκτησε την τέταρτη συνεχόμενη Premier League, έγινε γνωστό πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται πιο κοντά στην αποχώρηση από τους «πολίτες» το καλοκαίρι του 2025, παρά στην ανανέωση.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, επισημαίνουν πως ο Καταλανός προπονητής δεν είναι αρνητικός στην παραμονή στο «Έτιχαντ», αλλά υπό έναν όρο.

Τι γράφεται λοιπόν αισίως; Πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δείπνησε αισίως με έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, και ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να παραμείνει και αυτός στο club.

Διευκρίνισε πως αν συμβεί αυτό, θα σκεφτεί και ο ίδιος σοβαρότερα την παραμονή του στην ομάδα, και μένει να δούμε αν αυτό το σενάριο έχει ή όχι ρεαλιστική βάση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0