Football Talk

Με Τζόλη δεν χάνει και… πάει Bundesliga: Απίθανη Φορτούνα, 0-3 μέσα στην έδρα της Μπόχουμ, ένα «βήμα» από την άνοδο!

Με Τζόλη δεν χάνει και… πάει Bundesliga: Απίθανη Φορτούνα, 0-3 μέσα στην έδρα της Μπόχουμ, ένα «βήμα» από την άνοδο!

Είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο ασταμάτητος Χρήστος Τζόλης είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 (23/05) στην έδρα της Μπόχουμ και να βρίσκεται πια μόλις… 90 λεπτά, μακριά από την Bundesliga!

Μία σεζόν «όνειρο» διανύει ο Χρήστος Τζόλης! Ο Έλληνας εξτρέμ μαζί με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, είναι πια μια… ανάσα μακριά από την άνοδο στην Bundesliga!

Ο νεαρός Έλληνας είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του, πέρασε με το άνετο 3-0 (23/05) από την έδρα της Μπόχουμ και πλέον, ετοιμάζεται να την υποδεχθεί για τον επαναληπτικό στα μπαράζ ανόδου, για να «επικυρώσει» το εισιτήριό της για τη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου!

Μόλις στο 13ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, χάρη στο αυτογκόλ του Χόφμαν, με τον Τζόλη να βρίσκεται μέσα και σε αυτήν την φάση!

Έπειτα, μοίρασε και το δεύτερο τέρμα της Φορτούνα, με τον Κλάους να βρίσκει δίχτυα για το 0-2, στο 64’!

Ο Τζόλης δεν θα μπορούσε να λείπει από το τρίτο γκολ της ομάδας του, αφού εκτέλεσε το φάουλ στο 72' και δυσκόλεψε τον γκολκίπερ, με αποτέλσμα ο Ένγκελχαρντ να παίρνει τη «σκυτάλη» και να κάνει το 0-3. Με αυτό τον τρόπο, η Φορτούνα εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την άνοδό της στην Bundesliga!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0