Football Talk

Ρίγη συγκίνησης στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ: Standing ovation και... pasillo για τον Μάρκο Ρόις! (video)

Ρίγη συγκίνησης στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ: Standing ovation και... pasillo για τον Μάρκο Ρόις! (video)

Στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ εκτυλίχθηκε το πιο όμορφο «αντίο» στον Μάρκο Ρόις, με τον κόσμο να τον αποθεώνει πριν τη σέντρα με την Ντάρμσταντ, τον Γερμανό να… ανταποδίδει με γκολ και στην αλλαγή του οι συμπαίκτες του να κάνουν pasillo!

Εδώ και λίγο καιρό, ο Μάρκο Ρόις έχει κάνει γνωστό ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το προσεχές καλοκαίρι, κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας.

Στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, ο Ρόις γνώρισε την απόλυτη αποθέωση κατά την αλλαγή του στο 81ο λεπτό, με τον Γερμανό εμφανώς συγκινημένο να αποχαιρετά τους φίλους της αγαπημένης του Μπορούσια.


Πριν τη σέντρα, ο Γερμανός τιμήθηκε από τον σύλλογο για τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια, οι οπαδοί τού ετοίμασαν ένα υπέροχο κορεό ευχαριστώντας τον και ο ίδιος φρόντισε να τους το… ανταποδώσει.

Αφού σκόραρε με φοβερή εκτέλεση φάουλ το δεύτερο γκολ της Ντόρτμουντ στην αναμέτρηση με την Ντάρμσταντ στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, με τους συμπαίκτες του να το πανηγυρίζουν με όλη τους την καρδιά!

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν ο Ρόις αποχώρησε στο 81ο λεπτό, με το standing ovation, όπως ήταν αναμενόμενο, να προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Την παράσταση έκλεψε το φοβερό pasillo από πλευράς των συμπαικτών του, κάθως έπαιρνε το δρόμο προς τον πάγκο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0