Football Talk

Οι Μέσι – Σουάρες αλλάζουν την ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι – Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα! (video)

Οι Μέσι – Σουάρες αλλάζουν την ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι – Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα! (video)

Με την «αύρα» του Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι ταξίδεψε στον Καναδά και επιβλήθηκε της Μόντρεαλ με ανατροπή 3-2 φτάνοντας σε πέμπτη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία της! «Ντύθηκε» Μέσι ο Ματίας Ρόχας που σημείωσε γκολ με φαουλάρα!

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στην έδρα της Μόντρεαλ με σκοπό τη νίκη που θα τη διατηρούσε στη κορυφή. Και τα κατάφερε παρά το γεγονός πως από πολύ νωρίς βρέθηκε να κυνηγά διαφορά δύο τερμάτων.

Σε αυτό το παιχνίδι χρειάστηκαν οι εμπνεύσεις του Ματίας Ρόχας, με τον Παραγουανό μέσο να μειώνει στο 44’ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ… που θα ζήλευε και ο Λίο!


Είχε προηγηθεί στιγμιότυπο που έδειχνε τον Αργεντίνο να δυσφορεί με την εικόνα της ομάδας του, λέγοντας πως «παίζουμε πολύ άσχημα». Αυτό φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για τον Παραγουανό, ο οποίος στο επόμενο λεπτό, σημείωσε ένα τρελό γκολ.

Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο «διόσκουρος» του Μέσι στην ομάδα, Λουίς Σουάρες έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία (45+3’) με ατομική προσπάθεια.

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο και στο δεύτερο μέρος, με την «αύρα» του Αργεντίνου σταρ, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την ολοκληρωτική ανατροπή με τέρμα του νεαρού Μπένζαμιν Κρεμάσκι. Την ασίστ πιστώθηκε ο Ματίας Ρόχας, πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Με αυτό τον τρόπο και με την συμπλήρωση 13 αγωνιστικών, η ομάδα του Μέσι παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς. Ιστορική νίκη στο Μόντρεαλ του Καναδά, καθώς με αυτή την επικράτηση οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην επίτευξη πέντε συνεχόμενων νικών.

Είναι προφανές πως το αποτύπωμα της εποχής Μέσι στην ομάδα είναι ικανό να αλλάξει τον ρου της ιστορίας του αμερικανικού συλλόγου.

Στο μεταξύ, Μέσι και Σουάρες συνεχίζουν να τρελαίνουν την αμερικανική ήπειρο και να γεμίζουν τη στατιστική τους έχοντας 10 και 11 γκολ αντίστοιχα. Ο Λιονέλ Μέσι προπορεύεται στον πίνακα των ασίστ, έχοντας καταγράψει έως τώρα 9 τελικές πάσες.



Πάντως, μία λεπτομέρεια που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του Αργεντίνου είναι το γεγονός πως σε επτά παιχνίδια έως τώρα, έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, καλούμενη να ολοκληρώσει μία ανατροπή, γεγονός που ενδέχεται να κοστίσει βαθμούς στη συνέχεια.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0