Football Talk

Με μόλις 3.000 οπαδούς η Φιορεντίνα στην OPAP Arena: Τι αναφέρει η Corriere dello Sport;

Με μόλις 3.000 οπαδούς η Φιορεντίνα στην OPAP Arena: Τι αναφέρει η Corriere dello Sport;

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Φιορεντίνα αναμένεται να έχει στο πλευρό της για τον τελικό με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (29/05) μόλις 3.000 οπαδούς!

Ο Ολυμπιακός δίνει ραντεβού με την ιστορία απέναντι στην Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου, στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Οι δύο ομάδες δικαιούνται 9.000 εισιτήρια, ενώ άλλα 3.000 θα πάρουν όσοι τα διεκδίκησαν μέσω της UEFΑ. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιταλική Corriere dello Sport, οι «βιόλα» δεν θα εξαντλήσουν τον αριθμό των δικών τους εισιτήριων, καθώς στην Αθήνα αναμένεται να έρθουν περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας.

Ο Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, επικεφαλής των οπαδών της Φιορεντίνα, το εξηγεί με δηλώσεις του: 

«Είναι ένα περίπλοκο ταξίδι γιατί σε αντίθεση με την Πράγα πέρυσι όπου μπορούσες να πας εκεί οδικώς, και φιλοξενήσαμε επίσης μερικούς οπαδούς με λεωφορεία. Το να πας στην Αθήνα με αεροπλάνο τελευταία είναι ακριβά, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τσάρτερ στην Ιταλία, ειδικά όταν πρόκειται για τον συγκεκριμένο αριθμό των αεροσκαφών. Κάποιοι θα ταξιδέψουν 1.500 χιλιόμετρα στην Αδριατική από το Πρίντεζι στην Ηγουμενίτσα, αλλά το αεροπλάνο παραμένει το προτιμώμενο μέσο μεταφοράς και το ACCVC έχει επίσης οργανώσει ναύλωση που κοστίζει 440 ευρώ για τα μέλη και 460 για τα μη μέλη, συν το εισιτήριο».

Δεν είναι καθόλου απίθανο, εάν αυτό ισχύσει τελικά, τα εναπομείναντα εισιτήρια να καταλήξουν σε «ερυθρόλευκα» χέρια και ο κόσμος του Ολυμπιακού να φτάσει τις 15.000!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0