Football Talk

«Ανήκουστη κίνηση της Κάρντιφ»: Ζητά αποζημίωση για τον θάνατο του Σάλα, εξαιτίας του υποβιβασμού της το 2019!

«Ανήκουστη κίνηση της Κάρντιφ»: Ζητά αποζημίωση για τον θάνατο του Σάλα, εξαιτίας του υποβιβασμού της το 2019!

Απίστευτο κι όμως… αληθινό. Η Κάρντιφ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Ναντ για τον τραγικό θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα, λόγω απώλειας εισοδήματος και υποβιβασμού στην Championship!

Τις τελευταίες ώρες, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα της LEquipe που αναφέρουν ότι η Κάρντιφ θα κινηθεί νομικά κατά της Ναντ για τον τραγικό θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα.

Η είδηση του άδικου χαμού του Αργεντίνου στις 21 Ιανουαρίου του 2019, μετά την πτώση του αεροσκάφους με το οποίο ταξίδευε στην Ουαλία, είχε βυθίσει στο πένθος τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Τώρα, πέντε χρόνια μετά, ένα απίστευτο δημοσίευμα της LEquipe αποκαλύπτει ότι η Κάρντιφ ζητάει αποζημίωση ύψους 120,2 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ναντ, καθώς ο ουαλικός σύλλογος εκτιμά ότι με την παρουσία του Σάλα στο ρόστερ, η ομάδα θα είχε αποφύγει τον υποβιβασμό τη σεζόν 2018/2019!


Είναι πράγματι απίστευτο. Κι όλα αυτά βάσει εικονικών στατιστικών που υπολόγισαν την πορεία της Κάρντιφ και που βασίζονται στους αριθμούς του άτυχου Αργεντίνου με την γαλλική ομάδα…

Υπενθυμίζουμε, ότι η μεταγραφή του Σάλα στην Κάρντιφ είχε πραγματοποιηθεί δύο ημέρες πριν το τραγικό συμβάν που του στοίχισε τη ζωή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0