Football Talk

Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Όλοι τους και... μόνοι τους Ιωαννίδης – Μπακασέτας, κάνουν πάρτι εκτός έδρας! (video)

Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5: Όλοι τους και... μόνοι τους Ιωαννίδης – Μπακασέτας, κάνουν πάρτι εκτός έδρας! (video)

Φώτης Ιωαννίδης και Τάσος Μπακασέτας «γαζώνουν» την άμυνα της Λαμίας, καθώς μέσα σε κάτι λιγότερο από 10’ οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ έχουν ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0!

Πρώτα στο 54’, οι «πράσινοι» ευτύχησαν να βρουν και τρίτο γκολ με εκτελεστή τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Μπακασέτα (σε μία αντιστροφή ρόλων του δευτέρου τέρματος) για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με «καρφωτή» κεφαλιά.

Λίγες στιγμές μετά, ο Βέρμπιτς, ζήλεψε τα έργα του Φώτη και με τρομερό σλάλομ, τα έβαλε με όλη την άμυνα της Λαμίας. Κάπου εκεί, «έσπασε» τη μπάλα σε μία περιοχή, όπου βρισκόταν ο Λημνιός. Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε σε πρώτο χρόνο να κερδίσει τον Κοσέλεφ, κάτι που έκανε λίγο αργότερα ο Μπακασέτας με δυνατό σουτ για να «γράψει το 4-0, σημειώνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Στο 61’ ο Ιωαννίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, πλαγιοκόπησε την άμυνα της Λαμίας και εκτέλεσε τον Κοσέλεφ στη γωνία για το 5-0 μέσα σε» πανδαιμόνιο». Την τελική πάσα πιστώθηκε ο Τάσος Μπακασέτας.

Δείτε τα βίντεο με τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο έως τώρα:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0