Football Talk

Τι Τζολάκης, τι Σίνα, ποιο άγχος στα πέναλτι; Τι έχει ζήσει ο «οργανισμός» του Ολυμπιακού σε… 17 ώρες; (video)

Τι Τζολάκης, τι Σίνα, ποιο άγχος στα πέναλτι; Τι έχει ζήσει ο «οργανισμός» του Ολυμπιακού σε… 17 ώρες; (video)

Και στις δύο περιπτώσεις αουτσάιντερ. Και στις δύο περιπτώσεις, μία τεράστια ευρωπαϊκή πρόκληση. Δύο παιχνίδια να πηγαίνουν στα πέναλτι. Δύο ματς να τελειώνουν και η ελληνική ομάδα να επικρατεί στη «ρώσικη ρουλέτα». Απίθανα πράγματα για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ο Σίνα θύμιζε… Τζολάκη και οι νέοι των «ερυθρολεύκων» είναι στον τελικό!

Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς. Ο Ολυμπιακός το έκανε ξανά! Απέκλεισε τη Ναντ στη διαδικασία των πέναλτι και οι νέοι του θα κληθούν να παίξουν στον τελικό του Youth League, όπου θα συναντήσουν είτε την Πόρτο είτε τη Μίλαν.

Σε περίπτωση που ουδείς έχει παρακολουθήσει τη «ρώσικη ρουλέτα», να αναφέρουμε πως ολοκληρώθηκε μόλις στο 3-1. Έχασαν τρία πέναλτι οι Γάλλοι, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Ένα πήγε άουτ, ένα στο δοκάρι και το δεύτερο το απέκρουσε ο Σίνα, που έχει γίνει ήρωας για τους «ερυθρολεύκους» στον θεσμό, στη διαδικασία των πέναλτι.


Σπουδαία πρόκριση, ακόμη μία άκρως ελληνική επιτυχία για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Και όλα αυτά, 17 ώρες μετά την «θρυλική» επιτυχία του Ολυμπιακού, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έβγαλε τρία πέναλτι και οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Εκπληκτικό διήμερο και… συνεχίζουμε. Ο «οργανισμός» του Ολυμπιακού και οι φίλοι του ζουν εκπληκτικές στιγμές. Και δεν έχουν καν συμπληρωθεί 24 ώρες από το «έπος» της Τουρκίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0