Football Talk

«Το Λεβερκούζεν... φλέγεται»: Η Μπάγερ έγραψε ιστορία και μία ολόκληρη πόλη πανηγυρίζει! (video)

«Το Λεβερκούζεν... φλέγεται»: Η Μπάγερ έγραψε ιστορία και μία ολόκληρη πόλη πανηγυρίζει! (video)
Μία ολόκληρη πόλη πανηγυρίζει! Η Μπάγερ έγραψε ιστορία, κατακτώντας την πρώτη Bundesliga της ιστορίας της και το Λεβερκούζεν... παραληρεί!

Με την «5άρα» επί της Βέρντερ Βρέμης (14/04, 5-0), η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάκτησε την πρώτη Bundesliga της ιστορία της, με τους πανηγυρισμούς να είναι έξαλλοι, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό!

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας, με χιλιάδες οπαδούς να υποδέχονται το πούλμαν της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο κατά την άφιξή του στην BayArena και να αποθεώνουν τους επικείμενους πρωταθλητές!  

Επί της ουσίας, οι «ασπιρίνες» είχαν κατακτήσει τον τίτλο, προτού καν βγουν για προθέρμανση και αυτό ήταν κάτι που ολοι το αντιλαμβάνονταν.

Στην αναμέτρηση, η Μπάγερ έστησε το δικό της... πάρτι απέναντι στη Βέρντερ και μετά το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων, που πέτυχε ο Βιρτς, οι φίλαθλοι δεν άντεξαν να περιμένουν και εισήλθαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν!  

Μετά από προσωρινή διακοπή το ματς συνεχίστηκε, ο Βιρτς σημείωσε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το 5-0 στο 90’ και η αναμέτρηση έληξε, για να ξεκινήσει η... γιορτή.

Χιλιάδες κόσμος μπήκε στο χορτάρι για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Μία ολόκληρη πόλη γιορτάζει, με την Μπάγερ του Αλόνσο να γράφει ιστορία!  

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0