Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 5-0: Ο Τσάμπι Αλόνσο γράφει… ιστορία, οι «ασπιρίνες» είναι πρωταθλητές Γερμανίας (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 5-0: Ο Τσάμπι Αλόνσο γράφει… ιστορία, οι «ασπιρίνες» είναι πρωταθλητές Γερμανίας (video)

Ήταν θέμα χρόνου, αλλά πλέον είναι… γεγονός. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατακτά και επίσημα την Bundesliga. Η Βέρντερ Βρέμης δεν μπορούσε να χαλάσει αυτή την γιορτή και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται στην κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου (14/04, 5-0).

Ιστορικές στιγμές ζουν οι φίλοι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς βλέπουν την ομάδα του για πρώτη φορά στα χρονικά, να κατακτά την Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο «καθάρισε» την Βέρνερ Βρέμης κλειδώνοντας μία και καλή την κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος (14/04, 5-0).

Μία πόλη, ένα ατελείωτο «πάρτι». Η Γερμανία «υποκλίνεται» στους νέους πρωταθλητές.

Ο Μπόνιφεϊς έδωσε το «σινιάλο» για να ξεκινήσουν οι… χοροί στις κερκίδες, όταν και στο 25ο λεπτό ευστόχησε από την λευκή βούλα για να κάνει το 1-0.

Ο Αντλί παραλίγο να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από άκρως πλεονεκτική θέση.

Ο Τσάκα «κλείδωσε» τη νίκη και μαζί το πρωτάθλημα, με ένα υπέροχο σουτ στο 60ο λεπτό γράφοντας το 2-0.

Η ομάδα του Αλόνσο, δεν άφησε το πόδι από το «γκάζι» και στο 68ο λεπτό ο Βιρτς με έναν «κεραυνό» έκανε το 3-0, δημιουργώντας πανδαιμόνιο στις κερκίδες.  

Ασταμάτητος ο Γερμανός πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 83’. Μετά την εξαιρετική πάσα του Παλάσιος, ο Βιρτς «εκτέλεσε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 4-0.

Το κερασάκι στην… τούρτα πέτυχε και πάλι ο Βιρτς με τον νεαρό άσο να πραγματοποιεί χατ-τρικ στο σπουδαιότερο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας του

Πριν καν λήξει το παιχνίδι, οπαδοί των γηπεδούχων δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την χαρά τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με την ασφάλεια του γηπέδου να προσπαθεί να τους βγάλει, ώστε να συνεχιστεί η αναμέτρηση, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Με την λήξη του παιχνιδιού όλοι οι παίκτες έγιναν ένα «κουβάρι», με τους οπαδούς στις κερκίδες να χειροκροτούν με δακρυσμένα μάτια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Κοσουνού, Τα, Ταπσόμπα, Χόφμαν, Άντριχ, Τζάκα, Ινκαπιέ, Τέλα, Μπόνιφεϊς, Αντλί

Βέρντερ Βρέμης (Ο. Βέρνερ): Τσέτερερ, Μαλατίνι, Γκρος, Βέλκοβιτς, Βάιζερ, Σμιντ, Λίνεν, Μπιτενκούρτ, Άγκου, Βόλτεμαντε, Ντουκς

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0