Football Talk

Άστον Βίλα – Λιλ 2-1: Προβάδισμα, αλλά όλα «ανοιχτά» στο 84', με.. εντολή Ντιακιτέ! (video)

Άστον Βίλα – Λιλ 2-1: Προβάδισμα, αλλά όλα «ανοιχτά» στο 84', με.. εντολή Ντιακιτέ! (video)

Στην προημιτελική φάση του Europa Conference League έχουμε μπει πλέον και η Άστον Βίλα υποδέχθηκε την Λιλ στην πρώτη τους αναμέτρηση την Πέμπτη (11/04). Η οικοδέσποινα «διψάει» για την πρόκριση και φρόντισε να το δείξει παίρνοντας το προβάδισμα (2-1), άρα και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ρεβάνς, με όλα τα ενδεχόμενα, όμως, να μένουν ανοιχτά.

Βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Europa Conference League και ποια ομάδα δεν... κηνυγάει την πρόκριση; Λίγη τύχη, λίγο πάθος, λίγη καλή προπόνηση συνθέτουν τα υλικά που χρειάζονται για την απόκτησή της.

Προφανώς και όλες οι ομάδες βρίσκονται σε καλό επίπεδο για να έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο, όμως δεν θα τα καταφέρουν όλες. Κάποιες θα ξεχωρίσουν και αυτό φρόντισε να κάνει και η Άστον Βίλα κόντρα στην Λιλ.

Από νωρίς ήθελε να δείξει ποιος είναι το... αφεντικό και το κατάφερε με το γκολ του Γουότκινς στο 13’, μετά την επικίνδυνη ασίστ του ΜακΓκιν. Η Λιλ προσπάθησε αρκετές φορές να βγει στην αντεπίθεση, όμως οι καίριες επεμβάσεις και εντυπωσιακές αποκρούσεις του Μαρτίνες, δεν της επέτρεψαν να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της.

Ο ΜακΓκιν αυτή τη φορά μπήκε στη θέση του σκόρερ στο 56’, όντας ο αποδέκτης μιας ωραίας πάσας από τον Μπέιλι... επισφραγίζοντας την κυριαρχία τους. Ο Γκούντμουντσον έδωσε ελπίδες προσωρινά στους φιλοξενούμενους, σκοράροντας στο 63’, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Δεν έχει καμία σημασία, καθώς ο Ντιακιτέ το πέτυχε στο 85’, ταράζοντας τα... νερά και τις ισορροπίες της Άστον Βίλα.

Οι «χωριάτες» δεν κατάφεραν να αυξήσουν περισσότερο το προβάδισμα, κέρδισαν, όμως, ένα άκρως σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο θα τους χρειαστεί για την ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη (18/11) στην... καυτή γαλλική έδρα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα (Ου. Έμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Τόρες, Ντιέγκο Κάρλος, Ντίνι (74’ Μορένο), ΜακΓκιν, Ντάγκλας Λουίς, Τίλεμανς (82’ Ιροεγκμουνάμ), Μπέιλι (74’ Ντιαμπί), Γουότκινς (82’ Ντουράν), Ρότζερς (65’ Ζανιόλο)

Λιλ (Π. Φονσέκα): Σεβαλιέρ, Σάντος, Ντιακιτέ (86’ Αλεξάντρο), Γιορό, Ισμαΐλι, Μπένταλεμπ, Αντρέ, Ζεγκρόβα (60’ Γιαζίτσι), Χάραλντσον, Γκούντμουντσον (79’ Γκόμες), Ντέιβιντ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0