Football Talk

Η Ελλάδα κάνει το 2Χ2: Άνετο πέρασμα από την Ανδόρα, σκόραρε ξανά με πέναλτι η Σαρρή!

Η Ελλάδα κάνει το 2Χ2: Άνετο πέρασμα από την Ανδόρα, σκόραρε ξανά με πέναλτι η Σαρρή!

Σημαντική νίκη για την Εθνική μας ομάδα, επικράτησε με 3-0 της Ανδόρας εκτός έδρας και έκανε το 2Χ2 στα προκριματικά του EURO 2025. Εξαιρετική και σκόρερ ξανά η Βεατρίκη Σαρρή, όλα τα «φώτα» πλέον στην τελευταία ημέρα του Μαΐου με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, που είναι σε ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, δεύτερη συνεχόμενη, πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα γυναικών, στα προκριματικά του EURO 2025 (3ος όμιλος, League C) , με τα κορίτσια να επικρατούν με 3-0 της Ανδόρας, εκτός έδρας.

Ήταν κυρίαρχες από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν άφησαν κάποιο περιθώριο αμφισβήτησης και ξεπέρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ψυχολογικά, τον τραυματισμό της Σοφίας Κόγκουλη και την αναγκαστική αλλαγή της στο 38ο λεπτό.

Η Βεατρίκη Σαρρή πήρε από το χέρι ξανά την Ελλάδα και άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, το «πράγμα» απλοποιήθηκε και η Εθνική τελείωσε κάθε συζήτηση μέσα σε 11 λεπτά. Η Σπυριδωνίδου έκανε το 2-0 στο 56’ και η Γκάτσου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 67ο λεπτό, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της χώρας μας εντός του 2024.

Πλέον, βρίσκεται στην 2η θέση του 3ου ομίλου, με το Μαυροβούνιο να έχει επίσης έξι βαθμούς, αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων. Παρόλα αυτά, η Εθνική δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και πλέον, στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο, την τελευταία ημέρα του Μαΐου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0