Football Talk

Στουτγκάρδη – Χάιντενχαϊμ 3-3: «Τρελό» φινάλε με τον Ουντάβ να τη... γλυτώνει από την ήττα στο 98'! (video)

Στουτγκάρδη – Χάιντενχαϊμ 3-3: «Τρελό» φινάλε με τον Ουντάβ να τη... γλυτώνει από την ήττα στο 98'! (video)

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Χάιντεχαϊμ έφτασε κοντά στο «διπλό» στην έδρα της Στουτγκάρδης και κρατούσε τη νίκη μέχρι το τέλος, αλλά ο Ουντάβ είχε άλλη γνώμη και σκόραρε στο 98’, γλυτώνοντας την ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες από μία… αναπάντεχη ήττα.

Βλέποντας την Μπορούσια Ντόρτμουντ να φεύγει με το ιστορικό «διπλό» από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga το Σάββατο (30/03) και τον Τόμας Τούχελ να παραδέχεται το… gave over στην υπόθεση «τίτλος», η Στουτγκάρδη ήξερε ότι με νίκη θα πλησίαζε στον πόντο τους Βαυαρούς και τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες μπήκε, όπως συνηθίζει, δυναμικά στην αναμέτρηση και σημείωσε γκολ στο 8ο λεπτό με τον Γκιρασί, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον VAR για οφσάιντ.

Ήταν η προειδοποιητική βολή για τη Στουτγκάρδη που συνέχισε να είναι κυρίαρχη και να απειλεί με Γκιρασί και Φούριχ, τις προσπάθειες των οποίων σταμάτησε ο Μίλερ.

Η Στουτγκάρδη πήρε αυτό που της αναλογούσε στο 41’, όταν οι παίκτες της «έκρυψαν» την μπάλα, η οποία βρέθηκε τελικά στα δίχτυα της Χάιντενχαϊμ από τα πόδια του Γκιρασί.


Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Χένες απλούστευσε κι άλλο τα πράγματα με τον Στίλερ να χρίζεται σκόρερ μετά την μπαλιά του Ουντάβ κάνοντας το 2-0.


Παρ’ όλα αυτά, η Χάιντενχαϊμ δεν τα παράτησε και μείωσε από το πουθενά, όταν η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Νίμπελ και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και μάλιστα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία! Ο Κλάιντινστ ισοφάρισε στο 84’ με ωραίο σουτ στην κίνηση, με τον ίδιο παίκτη να κάνει την απόλυτη ανατροπή μόλις δύο λεπτά, νικώντας τον Νίμπελ με κοντινή κεφαλιά.


Η Χάιντενχαϊμ έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις μετά την αποβολή του Ντόβενταν, κάτι που... πλήρωσε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με τον Ουντάβ να βρίσκει δίχτυα στο 98' και να κάνει το τελικό 3-3, σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε, με τρία γκολ σε 14 λεπτά! 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Νίμπελ, Βάγκνομαν (88' Γεόνγκ), Άντον, Ίτο (88' Στέντσελ), Μίτελστετ, Μιγιότ (68’ Λέβελινγκ), Νταχούντ (67’ Καραζόρ), Στίλερ, Φούριχ (72’ Σιλας), Γκιρασί, Ουντάβ

Χάιντενχαϊμ (Φ. Σμιντ): Μίλερ, Τραορέ, Μάινκα, Γκίμπερ, Φέρενμπαχ, Σόπνερ, Τόιερκαουφ (70’ Σέσα), Ντινκτσί, Πίρινγκερ (70’ Ντόβενταν), Μπέστε (90' Μαλόνει), Κλάιντινστ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0