Football Talk

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό και... βλέπουμε για 11.000 εισιτήρια!

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό και... βλέπουμε για 11.000 εισιτήρια!
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τόνισε πως και ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες, καθώς με τα νυν δεδομένα, το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο, όμως, να δοθούν 11.000 εισιτήρια συνολικά, αν γίνουν οι απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις.

Η σύσκεψη της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και η απόφαση ελήφθη. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (18 Μαΐου), το οποίο ωστόσο δεν πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Και για τον λόγο αυτό, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, άφησε ένα «παραθυράκι» ανοιχτό, τονίζοντας ότι, εάν γίνουν οι απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις, τότε ίσως δοθούν συνολικά 11.000 εισιτήρια.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος:

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη, αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση.

Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0