Football Talk

Εθνική Ελπίδων: Έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ανδόρα και ελπίζει για μια θέση στο EURO 2025!

Εθνική Ελπίδων: Έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ανδόρα και ελπίζει για μια θέση στο EURO 2025!

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε με 1-0 την Ανδόρα (26/03) για τα προκριματικά του EURO 2025 και συνεχίζει να ελπίζει για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Μετά την εκτός προγράμματος ήττα από τη Λευκορωσία (22/03, 1-0), η Εθνική Ελπίδων επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε της Ανδόρας με 1-0, χάρη στο γκολ του Σουρλή στο 41ο λεπτό.


Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης του Αστέρα Τρίπολης, η Ελλάδα είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, χωρίς ωστόσο να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική για την αντίπαλη εστία.

Το γκολ ωστόσο ήρθε στο 41’, με τον Σουρλή να κάνει το 1-0 λίγο προτού οι δύο ομάδες πάνε προς τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερος μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε, η Ελλάδα περιόρισε πολύ την Ανδόρα κρατώντας την μακριά από την περιοχή της και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Έτσι, το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου πήρε το «τρίποντο, έφτασε αισίως τους 14 βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου, με την τρίτη Κροατία όμως να έχει τρία παιχνίδια λιγότερα και να είναι ασφαλώς το φαβορί μαζί με την Πορτογαλία για να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κρυπαράκος, Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουρφαλίδης (56΄ Δαρέλας), Σουρλής, Μεταξάς (84΄ Καραμάνης), Αποστολάκης (84΄ Παναγιώτου), Τζίμας (56΄ Κοσίδης), Παναγίδης (71΄ Σοφιανός)

Ανδόρα (Ιλόι Κασάλς): Ντε Κάστρο, Μπελίντο, Ολιβέιρα, Ρόμπινατ, Μπόρα, Φερέιρα (71΄ Ροντρίγεζ), Ροντρίγκο (85΄ Πουϊγκσεγούρ), Μπάμπο, Ιζκιέρδο, Ρόσας, Σόλα (71΄ Γκούμα, 96΄ Ραβέλο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0