Football Talk

Εθνική Ελπίδων: Ηττήθηκε από τη Λευκορωσία και τώρα… στενεύουν τα περιθώρια για το EURO 2025!

Εθνική Ελπίδων: Ηττήθηκε από τη Λευκορωσία και τώρα… στενεύουν τα περιθώρια για το EURO 2025!

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Λευκορωσία (22/03) και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει το «τρένο» για το EURO 2025.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξίδεψε η Εθνική Ελπίδων στη Λευκορωσία, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση του EURO 2025.

Η Εθνική, ωστόσο, ηττήθηκε από τους Λευκορώσους με 1-0, χάρη στο γκολ του Μαρτίνοφ από το 57ο λεπτό, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τα «παιδιά» του Νίκου Παπαδόπουλου το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τη νίκη, με το αποτέλεσμα να «σβήνει» τις ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Έτσι, η Ελλάδα έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς σε αναμετρήσεις. Από την άλλη, η Λευκορωσία πήρε μόλις την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Η επόμενη αναμέτρηση για την Εθνική Ελπίδων είναι με αντίπαλο την ουραγό του ομίλου Ανδόρα, την Τρίτη (26/03, 16:00) στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λευκορωσία (Σ. Γιαρόμκα): 
Σκάπετς, Μπάρανοκ, Ναζαρένκα, Κασαράμπ, Σβιντίνσκι, Ντουσέφσκι (64' Γκούζ), Μπουράκ (74' Κρασνού), Πιατσούρα (78' Κατλιάρου), Αγκέεφ, Μαρτίνοφ (78' Χρούτσκο), Σβεντσίκου (78' Ζουραλίου)

Ελλάδα (Ν. Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτου, Κρυπαράκος, Σουρλής (81' Νιάρχος), Κουρφαλίδης (59' Μεταξάς), Δαρέλας (59' Αποστολάκης), Παναγίδης, Ζουγλής (59' Σοφιανός), Τζίμας (59' Κοσίδης)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0