Football Talk

Ρονάλντο: «Εάν πάει στη Ρεάλ, ο Εμπαπέ θα πάρει επιτέλους τη Χρυσή Μπάλα»

Ρονάλντο: «Εάν πάει στη Ρεάλ, ο Εμπαπέ θα πάρει επιτέλους τη Χρυσή Μπάλα»

Την πεποίθησή του πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα σε περίπτωση που μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Ρονάλντο.

Θεωρείται σχεδόν… βέβαιο πως το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο, μιλώντας στη «Daily Mail», εξέφρασε τη πεποίθησή πως ο Γάλλος, εάν φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, θα κατακτήσει επιτέλους το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος θρύλος:

«Είχα δει μερικά ματς στο Μπερναμπέου και αδημονούσα να δω τον Μπέλιγχαμ. Μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, λατρεύω να τον βλέπω να παίζει.

Όσον αφορά στον Εμπαπέ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να γίνει επίσημο για να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, ωστόσο όλοι είναι ενθουσιασμένοι στην Μαδρίτη για τον Κιλιάν.

Νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο αν ενταχθεί στην Ρεάλ. Νομίζω πως θα πάρει επιτέλους τη Χρυσή Μπάλα αν πάει στην Ρεάλ.

Ελπίζω να δούμε πολλούς καλούς παίκτες μαζεμένους σε αυτή την ομάδα. Εάν καταλήξουν όλοι στην Ρεάλ (Μπέλιγχαμ, Εμπαπέ, Χάαλαντ) θα μου θυμήσει τους Γκαλάκτικος της δικής μου εποχής αν και νομίζω πως ο Χάαλαντ είναι ευτυχισμένος στην Σίτι αυτή τη στιγμή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0