Football Talk

Προσπάθεια της Παρί για Γιαμάλ!

Προσπάθεια της Παρί για Γιαμάλ!

Ο Λαμίν Γιαμάλ φαίνεται πως είναι το τελευταίο όνομα που προστίθεται στη μεταγραφική λίστα της Παρί και αφορά τους αντικαταστάτες του «φευγάτου».. Κιλιάν Εμπαπέ.

Τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ αναζητούν ήδη στην Παρί, με τις υποψηφιότητες των Ραφαέλ Λεάο και Βίκτορ Όσιμεν να έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά και τον Λαμίν Γιαμάλ να τοποθετείται σε περίοπτη θέση.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της MARCA, φαίνεται πως η τελευταία προσθήκη στην μεταγραφική λίστα των Παριζιάνων, είναι ο Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα για τον οποίο ο Λουίς Ρόχο αποκαλύπτει πως έχει ήδη γίνει μία πρώτη κρούση της Παρί προς τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα».

Η φημολογούμενη πρόταση της Παρί, αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ έχει απορρριφθεί από τη Μπαρτσελόνα, η οποία επιθυμεί να χτίσει το μέλλον της πάνω στον 16χρονο σταρ.

Με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» είναι εξαιρετικά πιθανό η Παρί να επανέλθει με νέα  βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να δελεάσει τους Καταλανούς και το νεαρό σταρ να πουν το ναι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0