Football Talk

Μέσι – Σουάρες την «έπεσαν» σε ποδοσφαιριστή της Νάσβιλ και παραλίγο… γενική σύρραξη (video)

Μέσι – Σουάρες την «έπεσαν» σε ποδοσφαιριστή της Νάσβιλ και παραλίγο… γενική σύρραξη (video)

«Γαλλικά» και ένταση μεταξύ Μέσι, Σουάρες και Γκοντόι στο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι και της Νάσβιλ.

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είχαν αψιμαχία με τον Ανιμπάλ Γκοντόι στο παιχνίδι της ομάδας τους (Ίντερ Μαϊάμι) με την Νάσβιλ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, CONCACAF.Ενώ το σκορ βρισκόταν στο 2-1 υπέρ της Νάσβιλ, με τον Αργεντίνο να έχει προλάβει να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 52ο λεπτό της συνάντησης, ένταση σημειώθηκε στο 67ο λεπτό σε μία φάση, όπου οι παίκτες του Μαρτίνο βρισκόταν στην επίθεση με στόχο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Κάπου εκεί, ο Αργεντίνος σταρ επιχείρησε ένα σουτ και στο ξεκίνημα της φάσης φάνηκε να ανταλλάζει ορισμένα γαλλικά με τον Παναμέζο μέσο της Νάσβιλ. Η σπίθα «άναψε» φωτιά, καθώς Μέσι και Σουάρες την «έπεσαν» στον Γκοντόι και δημιουργήθηκε φοβερή ένταση.

Στο επεισόδιο διακρίνεται λίγο αργότερα και ο γνώριμος από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος είναι πλέον συμπαίκτης των μεγάλων θρύλων στην Ίντερ Μαϊάμι.

Δείτε το βίντεο:



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0