Football Talk

Άρης: Παίκτες και κόσμος σαν... ένα, για έναν ιερό σκοπό και το τέλος μίας «κατάρας» (video)

Άρης: Παίκτες και κόσμος σαν... ένα, για έναν ιερό σκοπό και το τέλος μίας «κατάρας» (video)
Οι σκηνές μετά την πρόκριση του Άρη, λένε όλη την αλήθεια, για το τι σημαίνει αυτός ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, για τους παίκτες, τον κόσμο, αλλά και τους ιθύνοντες του συλλόγου.
Ο Άρης έβγαζε προς τα έξω, καθ' όλη τη διάρκεια της νέας εποχής του, αλλά και της φετινής σεζόν, πως «ζει» για ένα τρόπαιο. Μία διάκριση, που θα τον επαναφέρει σε τροχιά τίτλων, μετά το 1970.

Και τι καλύτερο από το Κύπελλο Ελλάδας, όπως τότε, την τελευταία φορά.

Άπαντες στέκονται στους απίθανους αποκλεισμούς των τελευταίων ετών. Πίσω από αυτούς, ωστόσο, υπάρχουν και τέσσερις (!) χαμένοι τελικοί στον θεσμό: το 2003, το 2005, το 2008 και το 2010!









Και για μία ομάδα που δεν είναι... καθημερινότητα το πρωτάθλημα, το κύπελλο ή το νταμπλ, οι τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες, είναι πάρα πολλές!



Αν ήρθε η ώρα να «σπάσει» η κατάρα; Θα φανεί στις 18 Μαΐου, απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ένα άτυπο deja vu, του τελευταίου τελικού με τον Άρη να δίνει το «παρών».

Έως τότε, όμως, είναι δεδομένο πως παίκτες και κόσμος θα ζουν για εκείνο το βράδυ. Και οι... κοινοί πανηγυρισμοί τους, μετά το τελευταίο σφύριγμα της ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, απλώς το αποδεικνύουν.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0