Football Talk

Βαριά «καμπάνα» σε Μπέο και Βόλο, το ματς υπέρ της Κηφισιάς και... φωτιά στη ζώνη του υποβιβασμού!

Βαριά «καμπάνα» σε Μπέο και Βόλο, το ματς υπέρ της Κηφισιάς και... φωτιά στη ζώνη του υποβιβασμού!

Η Super League ανακοίνωσε την τιμωρία της, τόσο προς τον Αχιλλέα Μπέο, όσο και προς τον Βόλο, δίνοντας -παράλληλα- τεράστια βαθμολογική «ανάσα» στην Κηφισιά! Σε ποια θέση βρίσκεται, πλέον;

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (04/03), την απόφασή του μετά την καταγγελία του Ανδρέα Τετέι, για ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου, στο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με αυτήν, το παιχνίδι που είχε λήξει ισόπαλο, χωρίς γκολ, κατοχυρώθηκε υπέρ της Κηφισιάς με 3-0. Κάτι που σημαίνει, πως στους 19 βαθμούς που έχει τώρα, προστίθενται άλλοι δύο και από την 13η θέση, πηγαίνει στην 11η, βάζοντας από κάτω της Παναιτωλικό και Βόλο!

Παράλληλα, η απόστασή της από την τελευταία θέση και τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυξήθηκε στους τρεις βαθμούς.

Σημειώνεται πως η ΠΑΕ Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος έχουν το δικαίωμα έφεσης.

Η ανακοίνωση της Super League:

«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (αρ. 1, 2, 3, 5, 13, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 1 ΠΚ της ΕΠΟ) και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνας υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ (άρθρα , 2, 3, 5, 13, 13 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 2 ΠΚ του ΚΑΠ). ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του, στις 4.2.2024».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0