Football Talk

Ρατσιστική επίθεση κατήγγειλε ο Τετέι: «Με αποκάλεσαν μαϊμού!» (video)

Ρατσιστική επίθεση κατήγγειλε ο Τετέι: «Με αποκάλεσαν μαϊμού!» (video)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Βόλο (0-0, 11/02), ο Ανδρέας Τετέι, σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, κατήγγειλε πως υπήρξε ρατσιστική επίθεση εις βάρος του.

Κηφισιά και Βόλος αναμετρήθηκαν στην Καισαριανή για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με το τελικό σκορ να μένει «κολλημένο» στο 0-0 (11/02).

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV.

Όλα αυτά μόλις δύο μέρες μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Ντάουντα, στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την Καλαμάτα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Πριν απαντήσε σε αυτό το ερώτημα, θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της άλλης ομάδας. Δεν μου άρεσε, προσπαθούμε τόσο καιρό να τα αλλάξουμε αυτά τα πράγματα στην κοινωνία. Κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Είναι κάτι που είχα πολλά χρόνια να το ακούσω, γιατί παλιότερα το είχα ξανακούσει. Με ενόχλησε πάρα πολύ. Γι' αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή».

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, με ανάρτησή του στα social media, τόνισε:

«Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και την κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας κι όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών».

τετει_στορι.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0