Football Talk

Λάτσιο – Νάπολι 0-0: (Χ)αμένες και οι δύο στη μάχη της Ευρώπης!

Λάτσιο – Νάπολι 0-0: (Χ)αμένες και οι δύο στη μάχη της Ευρώπης!

Λάτσιο και Νάπολι «πάλεψαν» με φόντο την αναρρίχησή τους στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A. Σε ένα κάκιστο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, οι δύο ομάδες εξουδετερώθηκαν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Στο «Ολίμπικο», οι Λάτσιο και Νάπολι μάχονται για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος και την τέταρτη θέση, η οποία αποδίδει με σιγουριά ένα εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Δίχως να καταγραφεί τελική προσπάθεια στον στόχο, οι δύο μονομάχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το απόλυτα δίκαιο 0 – 0. Όμως, η Λάτσιο φάνηκε να μπαίνει με πιο επιθετικές βλέψεις στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας σκοράρει στο 46’ ένα όμορφο τέρμα με τον Τάτι Καστεγιάνος, το οποίο ακυρώθηκε, καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός των «Αετών» υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Η Νάπολι κράτησε τη μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει τους «λατσιάλι» δίχως να καταφέρει να πράξει το αξιοσημείωτο. Όσο περνούσε η ώρα, η Λάτσιο ήταν εκείνη που απειλούσε και προσέγγιζε με αξιώσεις την εστία του Γκολίνι. Οι δύο ομάδες μάλλον εξουδετερώθηκαν και το 0 – 0 διατηρήθηκε έως το τέλος. Σε ό,τι αφορά την βαθμολογική τους θέση, δεν άλλαξε κάτι, με την Λάτσιο να παραμένει στην έκτη θέση και τους «παρτενοπέι» να βρίσκονται κολλημένοι στην ένατη θέση.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Προβεντέλ, Λατσάρι (71’ Πελεγκρίνι), Γκίλα, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Γκεντουζί (77’ Βεσίνο), Κατάλντι (84’ Ροβέλα), Αλμπέρτο, Ίσακσεν (84’ Πέδρο), Άντερσον, Καστεγιάνος

Νάπολι (Β. Ματσάρι): Γκολίνι, Όστιγκαρντ, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ντι Λορέντσο, Ντέμε (60’ Γκαετάνο), Λομπότκα, Μάριο Ρούι (79’ Ματσόκι), Πολιτάνο (84’ Λίντστρομ), Ζιελίνσκι (85’ Ντεντόκερ), Ρασπαντόρι (79’ Νγκόγκε)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0