Football Talk

Βρούτσης: «Τα γήπεδα χωρίς υποστήριξη καμερών, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών την επόμενη αγωνιστική»

Βρούτσης: «Τα γήπεδα χωρίς υποστήριξη καμερών, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών την επόμενη αγωνιστική»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Γιάννης Βρούτσης, αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, αναφέρθηκε στα νέα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα, ενώ είπε πως τη Δευτέρα (29/01) θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα και οι ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία.

Τη Δευτέρα (29/01) πρόκειται να ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα, αλλά και οι ημερομηνίες που αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία στα γήπεδα. Αυτό επεσήμανε ο Γιάννης Βρούτσης, αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα νέα μέτρα, τονίζοντας: «Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά (12/2), η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι υπέρογκα.

Μέσα στον νόμο περιγράφονται ακριβώς τα σημεία (σσ. που θα τοποθετηθούν οι κάμερες) γιατί δεν μπορεί μια ΠΑΕ να βλέπει μόνο μια θύρα».

Ακόμα πρόσθεσε ότι δεν αποτελεί σκοπό του υπουργείου να κλείσουν τους συνδέσμους: «Εμείς δεν κλείνουμε σωματεία. Εμείς αναγνωρίζουμε μόνο μια λέσχη που θα συνδεθεί με την ΠΑΕ. Κάθε ΠΑΕ θα συνδέεται μόνο με μια λέσχη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0