Football Talk

Τσάμπι Αλόνσο: «Η προσοχή μου είναι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν»

Τσάμπι Αλόνσο: «Η προσοχή μου είναι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν»

Μετά την βόμβα που πέταξε ο Κλοπ για την αποχώρησή του, το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο ακούγεται όσο κανένα άλλο για την... διαδοχή του. Ο Ισπανός τεχνικός απάντησε σε συνέντευξη Τύπου και έβαλε «τέλος» σε τυχόν προβλέψεις.

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια στον πάγκο των «κόκκινων», ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε φανερά συγκινημένος, ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του θα έληγε κανονικά το 2026, γι’ αυτό και προκάλεσε σοκ η ξαφνική είδηση.

Ανάμεσα στους ανυποψίαστους και ο Τσάμπι Αλόνσο, του οποίου το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την διαδοχή του Γερμανού προπονητή, μιας και είχε υπάρξει παίκτης της Λίβερπουλ. Είναι, όμως, ακόμη νωρίς και φρόντισε να ξεκαθαρίσει και ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, ότι όλη του η προσοχη είναι στραμμένη στην Λεβερκούζεν.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι αυτή την στιγμή το επόμενο βήμα. Σκέφτομαι πού βρίσκομαι τώρα και νομίζω ότι βρίσκομαι σε ένα υπέροχο μέρος που μου αρέσει. Είναι το σωστό μέρος, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν ξέρω για τον ρυθμό [της καριέρας μου]. Ο ρυθμός μου είναι αυτός που θα έχει η ομάδα μου το Σάββατο για να είμαι ειλικρινής, γιατί αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία. Θα είμαι χαρούμενος αν παίξουμε καλά και αξίζουμε να κερδίσουμε. Τι θα συμβεί στο μέλλον... Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει πραγματικά αυτή τη στιγμή. Οι εικασίες είναι φυσιολογικές, η προσοχή μου είναι εδώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν».

Οι «ασπιρίνες» αυτή τη στιγμή είναι πρώτες βαθμολογικά στην Bundesliga και φαντάζει άλογο να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο πέρα από την επιτυχία της ομάδας του ο Αλόνσο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0