Football Talk

Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός 1-0: Ο Λίταινας την... έστειλε απέναντι στον Άρη!

Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός 1-0: Ο Λίταινας την... έστειλε απέναντι στον Άρη!
Με το γκολ του Δημήτρη Λίταινα, η Νίκη Βόλου πήρε τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό (18/01, 1-0)  και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη Βόλου νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και με αυτό τον τρόπο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Θεσσαλοί ήταν ανώτεροι στην αναμέτρηση, ενώ είχαν μάλιστα και δύο δοκάρια! Με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα από την Νέα Ιωνία κατόρθωσε να πάρει το «εισιτήριο» για την οκτάδα, εκεί που θα βρει στον δρόμο της τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 17ο λεπτό, με το όμορφο γκολ του Λίταινα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.


 Στο δεύτερο μέρος, αμφότεροι είχαν καλές στιγμές, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Πολίτης (68' Κρητικός), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Λίταινας (67' Παναγιωτίδης), Τζιώρας (59' Μπάχανακ).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης, Λιάγκας, Τσελεπίδης, Βήχος (69' Τσάπρας), Μεχία (69' Σιμελίδης), Νίκας, Γιαννιώτας (81' Μπελμόντ), Κουάδρα, Λόπεθ (46' Πολέτο), Τσιριγώτης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0