Football Talk

Τερίμ: «Θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα»

Τερίμ: «Θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα»
Ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για να μην χρειαστεί να κριθούν τα πάντα στα πέναλτι. Δήλωσε, ωστόσο, πως έχει «τεράστιο σεβασμό» για τη μάχη των παικτών του.
Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τον Ολυμπιακό μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, αλλά και τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, πριν το ματς και κατά τη διάρκειά του.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Φατίχ Τερίμ, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του και την προσπάθειά τους, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας, ωστόσο, πως υπήρχαν οι ευκαιρίες για να κριθεί η πρόκριση νωρίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην COSMOTE TV, μετά το πέρας της αναμέτρησης:

«Ήταν ένας άψογος αγώνας και από τις δύο πλευρές. Ήταν το δεύτερο σερί ντέρμπι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να προκριθείς μετά από 120' και πέναλτι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που περάσαμε στην επόμενη φάση, μετά από πέναλτι στην έδρα του αντιπάλου.

Βάλαμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, αλλά δώσαμε μεγάλη μάχη. Χαίρομαι που δώσαμε μία νίκη στους οπαδούς. Έχω τεράστιο σεβασμό για τη μάχη που έδωσαν οι παίκτες μου.

Θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει νωρίτερα. Ήρθε μία στιγμή που οι παίκτες δεν μπορούσαν να συνεχίσουν το παιχνίδι. Είχαν κράμπες, τραυματισμούς, ενοχλήσεις. Είπαμε να κάνουν υπομονή και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες που είχαμε. Δώσαμε μάχες στο γήπεδο. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό. Ήταν σαν τελικός. Θέλω να το απολαύσω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0