Football Talk

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπαγιαντίρ της Γιουνάιτεντ»: Τα «μηδενικά» λεπτά φέτος και οι 145 συμμετοχές!

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπαγιαντίρ της Γιουνάιτεντ»: Τα «μηδενικά» λεπτά φέτος και οι 145 συμμετοχές!

Τα εντυπωσιακά νούμερα του Αλτάι Μπαγιαντίρ στην Τουρκία, έκαναν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αγοράσει το καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν έχει παίξει ούτε μία φορά φέτος με τους «κόκκινους διαβόλους» και από το πουθενά, τουρκικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό σε ενδεχόμενο δανεισμό του.

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλτάι Μπαγιαντίρ κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπο, εμπλέκοντας -φυσικά- τον Φατίχ Τερίμ στην υπόθεση...

Πρόκειται για τον γκολκίπερ που απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, προτιμώντας τον από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στα ρεπορτάζ της, αλλά τελικά δεν προτιμήθηκε συγκριτικά με τον Τούρκο.

Ο Μπαγιαντίρ είχε καταγράψει 145 συμμετοχές με τη Φενέρ, είχε διατηρήσει σε 44 περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του και συνολικά, είχε βρεθεί στο γήπεδο για 13.000 λεπτά ακριβώς!

Στο «Ολντ Τράφορντ» όμως, δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, επιθυμεί να αποχωρήσει.

4056266_4_180106.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0