Football Talk

Ενεργοποιήθηκε η «βόμβα»: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας!

Ενεργοποιήθηκε η «βόμβα»: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας!
Ο Παναθηναϊκός... ενεργοποίησε εν τέλει τη «βόμβα» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με τον Τάσο Μπακασέτα, αφού μετά τη συμφωνία με την Τράμπζονσπορ, απέσπασε και τις υπογραφές του 30χρονου μεσοεπιθετικού!

Το deal του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Μπακασέτα φαίνεται πως είναι οριστικό, αφού ο ηγέτης και αρχηγός της Εθνικής ομάδας υπέγραψε στο «τριφύλλι» για 2,5 χρόνια!

Από την πλευρά της, η Τράμπζονσπορ είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ζητώντας απλά, να τον έχει στο ρόστερ της για τελευταία φορά, στο ματς με την Γαλατασαράι (21/01, 18:00) που ακολουθεί.

Από ό,τι φαίνεται, ο Μπακασέτας υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που το συνολικό κόστος της μεταγραφής «αγγίζει» τα 5 εκατ. ευρώ! 

Ο ίδιος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την ομάδα της Τραπεζούντας την Κυριακή (21/01) και εν συνεχεία αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να επαναπατριστεί και με τη «βούλα» και να... πιάσει δουλειά με τους «πράσινους».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0