Football Talk

Κύπελλο Εθνών Ασίας: Ξεκίνησε με το... δεξί η Ταϊλάνδη, σώθηκε με «buzzer-beater» η Σαουδική Αραβία

Κύπελλο Εθνών Ασίας: Ξεκίνησε με το... δεξί η Ταϊλάνδη, σώθηκε με «buzzer-beater» η Σαουδική Αραβία
Ταϊλάνδη και Σαουδική Αραβία ξεκίνησαν με νίκες το Κύπελλο Εθνών Ασίας. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία του έκτου ομίλου, μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής. 

Ταϊλάνδη - Κιργιστάν 2-0 

Με το «δεξί» ξεκίνησε στο Κύπελλο Εθνών Ασίας η Ταϊλάνδη, αφού επικράτησε, με χαρακτηριστική άνεση, του Κιργιστάν (2-0) στη Ντόχα.

Ο Σουπαχάι Τσαϊντέντ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα του στο 48’ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σαουδική Αραβία - Ομάν 2-1 

Το Ομάν κρατούσε στα «χέρια» του μία πολύ σημαντική νίκη για 78 λεπτά, ωστόσο η Σαουδική Αραβία κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή (2-1) και να ξεκινήσει με νίκη το Κύπελλο Εθνών Ασίας.

Οι Ομανοί άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλ Γουαχίαϊ στο 14ο λεπτό του ματς, με τον Γκάρεεμπ να ισοφαρίζει στο 78’. Το ματς όδευε προς την ισοπαλία, όμως ο Αλ Μπουλαγί πέτυχε «buzzer-beater» στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης και με αυτό τον τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου:  

  1. Ταϊλάνδη 3 (2-0)
  2. Σαουδική Αραβία 3 (2-1)
  3. Ομάν 0 (1-2)
  4. Κιργιστάν 0 (0-2)
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0