Football Talk

Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ 3-2: «Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις με τη… χρυσή αλλαγή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! (video)

Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ 3-2: «Λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις με τη… χρυσή αλλαγή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! (video)

Με το γκολ του Ενζολά στις καθυστερήσεις, η Φιορεντίνα έκαμψε την αντίσταση της Κλαμπ Μπριζ, πήρε τη νίκη με 3-2 και έχει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League. Με δέκα από το 61’ οι Βέλγοι που βρήκαν δύο φορές την ισοφάριση, αλλά «λύγισαν» στο φινάλε.

Στο Αρτέμιο Φράνκι, η Φιορεντίνα υποδέχθηκε την Κλαμπ Μπριζ στην πρώτη τους συνάντηση για τα ημιτελικά του Europa Conference League

Οι «βιόλα» ξεκίνησαν ιδανικά και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με την απίθανη έμπνευση και εκτέλεση του Σοτίλ που νίκησε τον Γιάκερς με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για το 1-0.

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Μπριζ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπιράγκι. Ο Βανάκεν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας στο 17’ σε 1-1.

Η Φιορεντίνα πήρε εκ νέου τα «ηνία» στο σκορ στο 37’, χάρη στο όμορφο γυριστό σουτ του Μπελότι που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιάκερς.

Μάλιστα, παραλίγο να φτάσει και σε τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα με τον Μπελτράν, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, η Φιορεντίνα απείλησε με τον Μπελότι στο 51’, αλλά ο Γιάκερς αυτή τη φορά του είπε «όχι». Δέκα λεπτά μετά, η Μπριζ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ονιεντίκα αντίκρισε μέσα σε τρία λεπτά δύο κάρτες και αποβλήθηκε.

Παρ’ όλα αυτά, οι Βέλγοι ισοφάρισαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Τιάγκο να εκτελεί από πλάγια θέση στο 63’.


Η Φιορεντίνα... λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Ενζολά, που μόλις είχε περάσει στο ματς, σε φάση διαρκείας για να πάρει με το τελικό 3-2 ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Κουάρτα, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Μπελτράν (70’ Ικονέ), Άρτουρ (70’ Λόπες), Μποναβεντούρα, Γκονζάλες, Σοτίλ (52’ Κουαμέ), Μπελότι (88' Ενζολά)

Κλαμπ Μπριζ (Ν. Χάγιεν): Γιάκερς, Σαμπέ, Σπίλερς (93' Ορντόνιες), Μέχελε, Μέιχερ, Σκόρας (65’ Νίλσεν), Οντόι (93' Μπαλάντα), Ονιεντίκα, Γιουτγκλά (79’ Βέτλεσεν), Βανάκεν, Τιάγκο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0