Football Talk

Σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους ο Χέντερσον για την επιστροφή του στην Ευρώπη!

Σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους ο Χέντερσον για την επιστροφή του στην Ευρώπη!

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Κάλβιν Φίλιπς, η Γιουβέντους εξακολουθεί να αναζητά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, με το όνομα του Τζόρνταν Χέντερσον να έρχεται αυτή τη φορά στο προσκήνιο.

Ο Μαξ Αλέγκρι αναζητά διακαώς έναν παίκτη με συγκεκριμένο πακέτο για την ενίσχυση του άξονα της ομάδας του και απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η απόκτησή του είναι να αποτελεί μία οικονομική λύση, με δεδομένη την οικονομική δυστοκία που μαστίζει τον σύλλογο του Τορίνο.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι, το όνομα που έρχεται στο προσκήνιο για τη Γιουβέντους είναι αυτό του Τζόρνταν Χέντερσον της Αλ Ετιφάκ.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Γιουβέντους θα μπορούσε να συζητήσει τον δανεισμό του 33χρονου Άγγλου μέσου. Η χρονική διάρκεια του δανεισμού αποτελεί ζήτημα διαπραγμάτευσης, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να επιθυμεί 18μηνη διάρκεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Χέντερσον έχει από καιρό εκφράσει τάσεις φυγής από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, με τον ίδιο ωστόσο να καλείται να καταβάλλει υπέρογκη αποζημίωση για να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά σχέδια της Γιουβέντους, όπως υποστηρίζει η ίδια δημοσιογραφική πηγή, μία ακόμη εναλλακτική για το πολυπόθητο λίφτινγκ στη μεσαία γραμμή, θα μπορούσε να είναι ο «αλμυρός» Έντερσον της Αταλάντα, με τις απαιτήσεις των «μπεργκαμάσκι» προς το παρόν να φαντάζουν απαγορευτικές για τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας του Τζούντολι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0