Football Talk

Βαυαρός με κάθε επισημότητα έως το καλοκαίρι του 2024 ο Έρικ Ντάιερ!

Βαυαρός με κάθε επισημότητα έως το καλοκαίρι του 2024 ο Έρικ Ντάιερ!

Κάτοικος Βαυαρίας με κάθε επισημότητα ο Έρικ Ντάιερ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός πρόκειται να καλύψει το κενό του Κιμ Μιν Τζάε που ταξιδεύει στο Κατάρ για να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ασίας.

Μπορεί ο αμυντικός «ογκόλιθος» των Βαυαρών, Κιμ Μιν Τζάε να έχει αναχωρήσει για το Κύπελλο Ασίας, συνδράμωντας στις απόπειρες της Νοτίου Κορέας για κατάκτηση του τροπαίου, όμως οι Βαυαροί κινήθηκαν τάχιστα και έκαναν δικό τους με τη μορφή δανεισμού τον Άγγλο πολυθεσίτη, Έρικ Ντάιερ. Αξίζει να αναφερθεί πως στη συμφωνία μεταξύ της Τότεναμ και της Μπάγερν Μονάχου, έχει τοποθετηθεί και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 29χρονος μεσοαμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Βαυαρών ανέφερε:

«Η μεταγραφή είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, επειδή ως παιδί θέλεις κάποια στιγμή να αγωνιστείς για συλλόγους, όπως η Μπάγερν. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, με καταπληκτική ιστορία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την ευελιξία μου στην άμυνα και ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες αλλά και τους οπαδούς μας στην Αλιάντς Αρίνα, που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα ομορφότερα γήπεδα στον κόσμο».

Ο Άγγλος θα φορά τη φανέλα με το νο. 15, ενώ γίνεται ο δεύτερος (και μάλιστα Άγγλος) παίκτης, μετά τον Χάρι Κέιν, ο οποίος μέσα σε ελάχιστους μήνες ακολουθεί το δρομολόγιο Λονδίνο – Μόναχο για να τεθεί κάτω από τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0