Football Talk

Λιβάι Γκαρσία έκανε το «6x6» και τελειοποίησε το... παράδοξο κόντρα στον Ολυμπιακό! (video)

Λιβάι Γκαρσία έκανε το «6x6» και τελειοποίησε το... παράδοξο κόντρα στον Ολυμπιακό! (video)

Να θέλει τον Ολυμπιακό αντίπαλο ο Λιβάι Γκαρσία, ή όχι; Ιδού η απορία!

Ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ήταν ένας εκ των δύο «δραστών» της ΑΕΚ στο σπουδαίο διπλό απέναντι στον Ολυμπιακό (07/01, 1-2).

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έφτασε τα έξι διαδοχικά ματς στα οποία αγωνίζεται και βρίσκει δίχτυα. Πέντε από αυτά τα γκολ τα σημείωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα, απέναντι σε Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό, Βόλο και Ολυμπιακό, ενώ στο UEFA Europa League κατόρθωσε να σκοράρει κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.  


Παράλληλα, όμως, «επιβεβαίωσε» πως οι Πειραιώτες μοιάζουν να είναι οι... αγαπημένοι αντίπαλοι του 24χρονου, σε ατομικό επίπεδο, αφού κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, ο Λιβάι Γκαρσία έχει πετύχει από πέντε γκολ απέναντι στον καθένα, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Από την άλλη όμως, ο Ολυμπιακός είναι ο... χειρότερος αντίπαλος για τον παίκτη της «Ένωσης», σε ομαδικό επίπεδο, αφού κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ο ίδιος μετρά συνολικά οκτώ ήττες, οι οποίες είναι οι περισσότερες από κάθε άλλον αντίπαλο στην Stoiximan Super League.  



Πρόκειται για ένα παράδοξο στατιστικό, το οποίο βάζει σε «δίλημμα» τον Λιβάι Γκαρσία, για το αν «επιθυμεί» ως αντίπαλο την ομάδα από τον Πειραιά, ή όχι!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0