Football Talk

Αραντίνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ασυνήθιστο αίτημα των γηπεδούχων στους «μερένχες»!

Αραντίνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ασυνήθιστο αίτημα των γηπεδούχων στους «μερένχες»!

H αποψινή αναμέτρηση μεταξύ της Αραντίνα και της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «32» του Copa del Rey αποτελεί ένα όμορφο ποδοσφαιρικό «παραμύθι». Η ομάδα από την περιοχή Λεόν της Ισπανίας, που βρίσκεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας, έχει υποβάλλει μία... ασυνήθιστη λίστα αιτημάτων, με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ!

Η Αραντίνα, ολοκλήρωσε την δική της υπέρβαση στην προηγούμενη φάση του ισπανικού κυπέλλου, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Κάδιθ. Κάπου εκεί, έγινε γνωστό πως στην επόμενη διασταύρωση ανέμεναν οι δεκατέσσερις φορές πρωταθλητές Ευρώπης, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων όχι απλά να μην τα «βάφουν μαύρα» αλλά να βρίσκουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε μία κίνηση δίχως προηγούμενο.

Η συνάντηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Εστάντιο Ελ Μοντεσίγιο» αποτελεί ιστορικό συμβάν, με τους ποδοσφαιριστές της «μικρούλας» Αραντίνα να έχουν πλήρως συνειδητοποιήσει την σπάνια συγκυρία και να έχουν προετοιμαστεί ανάλογα, υποβάλλοντας, παραμονές του παιχνιδιού, μία ασυνήθιστη λίστα αιτημάτων με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές των «μερένχες».

Όπως φαίνεται και από τη λίστα που δημοσίευσε η ισπανική MARCA, οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, επιθυμούν να κρατήσουν σουβενίρ από την αποψινή αναμέτρηση και έχουν κοινοποιήσει μία λίστα με τις φανέλες των ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας» που θα ήθελαν να πάρουν στην κατοχή τους. Μεγάλη ζήτηση φαίνεται πως έχει η φανέλα του Λούκα Μόντριτς, για την οποία ενδιαφέρον έχουν εκφράσει εννιά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές της Αραντίνα. Τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ζητήσει Μπέλινγκαμ, δύο Τόνι Κροος και Ροντρίγκο Γκόες, ενώ πολλές πιθανότητες να παραλάβουν φανέλα έχουν όσοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τους Βινίσιους, Κέπα, Κουρτουά και Νάτσο (οι φανέλες τους έχουν ζητηθεί από μία φορά).

lista_ArandinaΚαταγραφή.PNG

Μένει να δούμε εάν η «Βασίλισσα» θα φανεί δεκτική και θα ικανοποιήσει το αίτημα των γηπεδούχων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0