Football Talk

Η κορυφαία ενδεκάδα της Bundesliga, μετά από 16 αγωνιστικές: «Φορ ο Κέιν, στο κέντρο ο Τσάκα, εξαίρεση ο Σίμονς!»

Η κορυφαία ενδεκάδα της Bundesliga, μετά από 16 αγωνιστικές: «Φορ ο Κέιν, στο κέντρο ο Τσάκα, εξαίρεση ο Σίμονς!»

Γκολκίπερ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στόπερ από Βεστφαλούς και Μπάγερν Μονάχου, στο κέντρο ο Γκρανίτ Τσάκα, σέντερ φορ ο Χάρι Κέιν και κάπου εκεί, και ο Τσάβι Σίμονς. Η κορυφαία 11άδα της Bundesliga μετά από 16 αγωνιστικές, έκανε την εμφάνισή της!

Η Bundesliga ανακοίνωσε την κορυφαία 11άδα του πρώτου γύρου βάσει της ψηφοφορίας του κόσμου, με τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου και της Μπάγερ Λεβερκούζεν να κυριαρχούν.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από τους Βαυαρούς και τέσσερις από την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος, με τον κορυφαίο όλων να ακούει στο όνομα του Γκρανίτ Τσάκα.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, ως στιγμής σε επίπεδο πρωταθλήματος, σοβαρός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, συνεχίζει εκεί από όπου σταμάτησε στην περσινή σεζόν με την Άρσεναλ.

Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται προφανώς ο Χάρι Κέιν, που αποτελεί και τον κορυφαίο σκόρερ της Bundesliga, με τους Σανέ και Γκιρασί να τον πλαισιώνουν. Όσον αφορά τον γκολκίπερ, αυτός είναι ο Κόμπελ, ενώ τη δυάδα στα στόπερ απαρτίζουν ο Χούμελς με τον Κιμ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται σε Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, είναι ο Τσάβι Σίμονς από τη Λειψία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0