Football Talk

Νάπολι - Μόντσα 0-0: «Μπλόκο» του Ντι Γκρεγκόριο και... πικρό φινάλε στο 2023 για τους πρωταθλητές Ιταλίας

Νάπολι - Μόντσα 0-0: «Μπλόκο» του Ντι Γκρεγκόριο και... πικρό φινάλε στο 2023 για τους πρωταθλητές Ιταλίας
Η Νάπολι έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι στη Μόντσα, ωστόσο «σταμάτησε» επάνω στον εξαιρετικό Ντι Γκρεγκόριο και «αποχαιρέτησε» με νέα «γκέλα» (0-0) το 2023! 

Η Νάπολι «κόλλησε» εντός έδρας απέναντι στον τρομερό Ντι Γκρεγκόριο και τη Μόντσα (0-0) και «αποχαιρέτησε» με νέα «γκέλα» το 2023.

Οι «παρτενοπέι» που αγωνίστηκαν δίχως τον Βίκτορ Οσίμεν (τιμωρημένος), τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα στην ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο και έτσι έμειναν στο -5 από την 4άδα (7η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, έφτασαν τους 22 βαθμούς και βρίσκονται στην 11η θέση της σχετικής κατάταξης.


Στο πρώτο ημίωρο το θέαμα της αναμέτρησης ήταν «φτωχό», με τους γηπεδούχους να έχουν μία φλύαρη υπεροχή, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν. Σταδιακά, η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι ανέβαζε την πίεσή της και στο 41ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, μετά από σουτ του Ανγκισά, το οποίο απέκρουσε ο Ντι Γκρεγκόριο.

Οι «παρτενοπέι» έφτασαν κοντά στο γκολ και στο 45’, όταν ο Κβαρατσχέλια προσποιήθηκε και στη συνέχεια εκτέλεσε, με το σουτ του Γεωργιανού εξτρέμ να καταλήγει παρόλα αυτά, ελάχιστα άουτ.

Στην «επανάληψη» η Νάπολι ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο άφησε και κενούς χώρους στα μετ’ όπισθεν. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύθηκε η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο, που προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και μέσα από μία τέτοια, κέρδισε πέναλτι στο 68ο λεπτό, έπειτα από χέρι του Μάριο Ρούι! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πεσίνα, ο οποίος πραγματοποίησε ένα απελπιστικό πλασέ, με τον Μερέτ να αποκρούει και να κρατά το «μηδέν». 


Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης και έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Γκαετάνο στις καθυστερήσεις, όμως ο Ντι Γκρεγκόριο είπε ξανά «όχι», με τον αγώνα να λήγει εν τέλει, 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:  

Νάπολι (Β. Ματσάρι): Μερέτ (74’ Κοντίνι), Μάριο Ρούι, Χουάν Χεσούς, Ραχμάνι, Ντι Λορέντσο, Λομπότκα (85' Σιμεόνε), Ζιελίνσκι (71’ Γκαετάνο), Ανγκισά, Κβαρατσχέλια, Τσέρμπιν (71’ Λίντστρομ), Ρασπαντόρι.

Μόντσα (Ρ. Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο, Καλντιρόλα, Γκαλιαρντίνι, Ντ’ Αμπρόσιο (76' Τσιταντίνι), Άκπα Άκπρο (63’ Μπόντο), Πεσίνα, Τσιουρία, Περέιρα (47’ Μπιριντέλι), Ντάνι Μότα, Καρμπόνι (57’ Κολπάνι), Κολόμπο (76' Μαχίν).  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0