Football Talk

Μέσι και Σουάρες, κάποτε έγιναν «άσπονδοι εχθροί», για χάρη μίας... διαφήμισης! (video)

Μέσι και Σουάρες, κάποτε έγιναν «άσπονδοι εχθροί», για χάρη μίας... διαφήμισης! (video)
Το εμβληματικό δίδυμο της τελευταίας «χρυσής εποχής» της Μπαρτσελόνα, σμίγει ξανά! Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτήν τη φορά, μέσω της Ίντερ Μαϊάμι. Κι όσο κι αν Μέσι και Σουάρες, λογίζονται ως κολλητοί, κάποτε «έδειξαν» την... άλλη πλευρά της σχέσης τους.
«Όλα αλλάζουν. Εκτός από ό,τι έχουν μέσα τους». Αυτός ήταν ο τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας πίσω στο 2018, μίας πασίγνωστης εταιρείας τροφίμων και κυρίως, ενεργειακών ποτών.

Σε συνεργασία με την Μπαρτσελόνα, έφεραν στο «φως» την άλλη πλευρά της σχέσης του Λιονέλ Μέσι, με τον Λουίς Σουάρες. Μίας σχέσης που ξεκίνησε να χτίζεται το 2014, μετά την έλευση του Ουρουγουανού φορ στο Καμπ Νου, από τη Λίβερπουλ. Και έφερε στον σύλλογο, τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του, με αποκορύφωμα, το Champions League του 2015.

Εν έτει 2023, και συγκεκριμένα, λίγο πριν την έλευση του 2024, δέκα χρόνια μετά δηλαδή, ξανασμίγουν. Αυτήν τη φορά, στο MLS, μέσω της Ίντερ Μαϊάμι.

Τα χρόνια έχουν περάσει, κι όσο κι αν κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, μοιάζει δεδομένο πως υπάρχει το έδαφος για να κάνουν... πλάκα στις ΗΠΑ!

Στο εξωαγωνιστικό, από την άλλη πλευρά, δεδομένα δύο κολλητοί, θα ξανασυναντηθούν. Έστω κι αν κάποτε, παρίσταναν τους «άσπονδους εχθρούς», για χάρη μίας εμβληματικής διαφήμισης και μόνο. Αλλά με μεγάλη επιτυχία, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0