Football Talk

Μπαρτσελόνα - Αλμερία 3-2: Ο Σέρχι Ρομπέρτο την γλύτωσε από το... κάζο της χρονιάς! (video)

Μπαρτσελόνα - Αλμερία 3-2: Ο Σέρχι Ρομπέρτο την γλύτωσε από το... κάζο της χρονιάς! (video)

Τι κι αν πήρε δύο φορές το προβάδισμα; Η Μπαρτσελόνα έδειχνε έτοιμη να πετάξει δύο βαθμούς στα... σκουπίδια απέναντι στην Αλμερία, των μηδέν νικών στη σεζόν! Ο Σέρχι Ρομπέρτο, όμως, είχε άλλη άποψη και... καθάρισε σκοράροντας στο φινάλε (20/12, 3-2)!

Τρία ματς χωρίς νίκη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μετρούσε η Μπαρτσελόνα και παραλίγο να γίνουν... τέσσερα!

Απέναντι στην Αλμερία, που δεν έχει νίκη φέτος στη La Liga, έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε και ο λόγος, ήταν το γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο στο 83', που διαμόρφωσε το 3-2, ως τελικό σκορ υπέρ της!

Κάπως έτσι, το σύνολο του Τσάβι δεν πέταξε δύο βαθμούς και δεν απομακρύνθηκε κι άλλο απ' την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού μετά από 18 ματς, απέχει έξι βαθμούς από την Τζιρόνα και τέσσερις από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν δώσει από ένα ματς λιγότερο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ραφίνια έκανε το 1-0 στο 33', αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Λέο Μπαπτιστάο (41').

Ο Σέρχι Ρομπέρτο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Καταλανούς στο 60', αλλά ο Γκονζάλες ισοφάρισε στο 71'.

Εν τέλει, το γκολ που έκρινε τα πάντα, ήρθε από τον προηγούμενο σκόρερ της Μπαρτσελόνα στο ματς, στο 83ο λεπτό, λυτρώνοντάς την.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Πένια, Κανσέλο, Αραούχο, Κρίστενσεν (46' Κουντέ), Μπαλντέ, Λόπες (67' Ρομέου), Γκιντογκάν, Ρομπέρτο, Ραφίνια (76' Γιαμάλ), Λεβαντόφσκι, Φέλιξ (46' Τόρες)

Αλμερία (Γκαριτάνο): Μαξιμιάνο, Πόθο (64' Μέντες), Τσούμι, Μόντες, Γκονζάλες, Ακιέμε, Αρίμπας, Λόπι, Μπαμπά, Ραμαζάνι (77' Εμπάρμπα), Μπαπτιστάο (77' Λάζαρο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0