Football Talk

«Θρίλερ» δίχως... τέλος στο Λιγκ Καπ και προκρίσεις στα πέναλτι για Τσέλσι και Φούλαμ!

«Θρίλερ» δίχως... τέλος στο Λιγκ Καπ και προκρίσεις στα πέναλτι για Τσέλσι και Φούλαμ!
Η Νιούκαστλ κρατούσε την πρόκριση στα... χέρια της, ωστόσο την έχασε στα πέναλτι από την Τσέλσι! Στα πέναλτι προκρίθηκε και η Φούλαμ κόντρα στην Έβερτον μέσα στο Γκούντισον Παρκ, ενώ η Μίντλεσμπρο «σφράγισε» το «εισιτήριο» για την «τετράδα» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αφού πέρασε με «τριάρα» από την έδρα της Πορτ Βέιλ

Η Νιούκαστλ κρατούσε την πρόκριση στα... χέρια της απέναντι στην Τσέλσι μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, ωστόσο ένα γκολ του Μικάιλο Μούντρικ στις καθυστερήσεις, μετά από λάθος του Κιέραν Τρίπιερ οδήγησε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι με το σκορ στο 1-1. Μάλιστα, ο Άγγλος μπακ των «καρακαξών» ντύθηκε μοιραίος για την ομάδα του, αφού αστόχησε και από την άσπρη βούλα, με το σύνολο του Έντι Χάου να ηττάται με 4-2 στα πέναλτι από τους Λονδρέζους, οι οποίοι πήραν το «εισιτήριο» για τους «4» του Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Πρόκριση στα πέναλτι και για την Φούλαμ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, όμως από τα έντεκα βήματα, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν πιο εύστοχη και νίκησε με 7-6.  Μάλιστα, οι «cottagers» έγραψαν ιστορία, αφού θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση του θεσμού! 

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μίντλεσμπρο πέρασε με «τριάρα» από την έδρα της Πορτ Βέιλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά, ενώ η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (20/12, 22:00) την Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ, με τον νικητή να συμπληρώνει την «τετράδα»!

Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας:  

Έβερτον - Φούλαμ 1-1 κ.δ/ 6-7 πεν. (82’ Μπέτο - 41’ Κιν αυτ.)

Πορτ Βέιλ - Μίντλεσμπρο 0-3 (12’ Χόουσον, 23’ Ρότζερς, 53’ Κρουκς)

Τσέλσι - Νιούκαστλ 1-1 κ.δ./ 4-2 πεν. (92’ Μούντρικ - 16’ Γουίλσον)

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (20/12, 22:00)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0