Football Talk

Το… ιδιαίτερο παρατσούκλι του Σιμεόνε για τον Μέσι, ώστε να μην τον φοβούνται οι παίκτες του!

Το… ιδιαίτερο παρατσούκλι του Σιμεόνε για τον Μέσι, ώστε να μην τον φοβούνται οι παίκτες του!
Ο Φιλίπε Λουίς αποκάλυψε το παρατσκούκλι, με το οποίο ο Ντιέγκο Σιμέονε, αποκαλούσε τον Λιονέλ Μέσι, έτσι ώστε να μην τον φοβούνται οι παίκτες του στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca, ο πρώην αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Φιλίπε Λουίς, αποκάλυψε ένα... υποτιμητικό παρατσούκλι που είχε δώσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον Λιονέλ Μέσι, όταν ο δεύτερος αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως ο Αργεντίνος τεχνικός, στα αποδυτήρια της Ατλέτικο, δεν αποκαλούσε ποτέ με το όνομά του, τον άλλοτε σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» και αυτό, διότι του είχε δώσει το προσωνύμιο, «ο νάνος», έτσι ώστε να μην τον φοβούνται οι παίκτες του!

Επιπλέον, ο Φιλίπε Λουίς ανέφερε πως ο Σιμεόνε προσπαθούσε με κάθε τρόπο να εμποδίσει τον... ασταμάτητο Μέσι, βάζοντας μέχρι και τέσσερις παίκτες να τον μαρκάρουν.

«Στην Ατλέτι, ο Σιμεόνε έβαλε τέσσερις παίκτες πάνω στον Μέσι! Έτσι, όταν σκόραρε, δεν έφταιγε ένας παίκτης, αλλά μόνο ο Μέσι. Πριν από τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, ο Σιμεόνε δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά του. Πάντα τον αποκαλούσε "ο νάνος", ώστε όταν ήμασταν μπροστά του, να μην τον φοβόμαστε», δήλωσε ο 38χρονος.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0