Football Talk

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: «Επεισοδιακό» το ντεμπούτο του Νίλσεν, αλλά με… αίσιο τέλος (video)

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: «Επεισοδιακό» το ντεμπούτο του Νίλσεν, αλλά με… αίσιο τέλος (video)

Σε ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες μάς χάρισαν όσα δεν φανταζόμασταν ότι θα δούμε σε ολόκληρο το 90λεπτο. Στο «θρίλερ» της Καισαριανής με πέντε γκολ, νικήτρια βγήκε η Κηφισιά επί του ΠΑΣ Γιάννινα (4-2, 16/12), με τον Νίλσεν να μοιράζει χαμόγελα στο ντεμπούτο του.

Σίγουρα ο Νίλσεν θα ήθελε ένα πιο ήρεμο ξεκίνημα στον πάγκο της καινούργιας του ομάδας, όμως αφού στο τέλος πήρε τους τρεις βαθμούς, θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Η Κηφισιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχαν πέντε γκολ στα πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο κατέβασαν απότομα τον… ρυθμό. Νικητές βγήκαν οι γηπεδούχοι (4-2, 16/12) και «ξεκόλλησαν» από τον… πάτο της βαθμολογίας, στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

 

Ο Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος άψογα την ωραία προσπάθεια του Κρισιούμα.

Η απάντηση του ΠΑΣ δεν άργησε και μόλις στο 10’ ο Παλμίδης βρήκε με τρομερή κάθετη τον Ροσέρο και αυτός «εκτέλεσε» τον Αναγνωστόπουλο για το 1-1.

Κι όμως η Κηφισιά σχεδόν αμέσως, πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Με τη σέντρα οι γηπεδούχοι ξεχύθηκαν στην επίθεση και ο Κρισιούμα νίκησε τον Κλέιμαν από τα όρια της μεγάλης περιοχής, για το 2-1 στο 11ο λεπτό.

Οι Ηπειρώτες δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν για δεύτερη φορά. Ο Τσαούσης εκτέλεσε κόρνερ στο 23ο λεπτό, με τον Παντελάκη να πιάνει ην ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, ισοφαρίζοντας σε 2-2.  

Το παιχνίδι μας έκρυβε άλλη μία «έκπληξη» πριν οι δύο ομάδες μπουν στα αποδυτήρια.

Στο 34ο λεπτό Ο Μπιφουμά εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Λαντρ να παρεμβαίνει στη φάση με προβολή και να κάνει το 3-2.

Ο Κρισιούμα έφτασε κοντά στο να αυξήσει το προβάδισμα της ομάδας του, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε για λίγο άουτ.

Ο Γκάρο μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον ΠΑΣ με 10 παίκτες στο 78ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Οζέγκονβιτς πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου κίπερ και με ένα τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα για το 4-2 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Ν. Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ, Παρράς, Παπασάββας, Ιπαλίμπο (84' Μποτία), Κωνσταντακόπουλος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς, Κρισιούμα (66' Τετέι)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46' Γκάρο), Τζίνο, Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό (64' Κόντε)


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0